Mycket på gång

14.07.2017 kl. 14:50

We are back! Vi är tillbaka från ett varmt och soligt Split, och jag har en hel del bilder från vår resa. Nu ska jag dock vara lite dum och vänta ett tag till med att göra ett Kroatien-inlägg för jag har en hel del annat på gång just nu. Om ett par timmar ska vi på middag med Alexandra och Robert, ikväll ska jag packa väskan igen och imorgon tar jag tåget ner till Helsingfors. Det kommer vara Daniela, Felicia och jag i dagarna två, och imorgon kväll joinar även ett helt gäng andra (nya för min del) människor oss när Daniela och Niko ordnar Sommarolympiad. På söndag har vi ännu en brunch inbokad och jag tror att denna helg kommer bli så galet bra och rolig. Det finns helt enkelt inga andra alternativ när jag får tillbringa tid med två av de bästa människorna jag vet <3

Hoppas ni får en fantastisk helg! Och just ja här får ni en liten sneak peek av Split, mer bilder får ni nästa vecka när jag kommit hem från huvustaden och har lite mer tid på mej.

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: