Familjehäng, kalas och mys

29.06.2017 kl. 23:52

Både igår och idag har vi tillbringat tid med Rons familj, igår hälsade vi på hans fadderbarn och idag har vi varit på 5 års kalas för Malva. Det bjöds på god fika med både tårta, söta pajer, glass och jordgubbar doppade i choklad (min favorit!) och förutom det satt jag i en evighet med lilla My i famnen. Alltså OM hon e söt, och OM hon e mysig! Så söt, så mysig och gärna skulle jag ha en egen liten My hemma. Dessvärre är det inte dags för det än, så i nuläget får jag nöja mej med denna mysiga valp och andra hundar jag har möjlighet att gosa med.

Imorgon är det fredag och jag åker till Kristinestad direkt från morgonen. Morgondagens planer är att besöka frissan, luncha med Jessica och hänga med familjen. Jag tror det blir en riktigt rolig helg och nästa vecka åker vi till Kroatieeeeeen! What?? Jag kan knappt fatta det :D

Ni får ha det så bra i helgen så hörs vi igen om några dar! 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: