En midsommarhelg

27.06.2017 kl. 23:19

En lite sen men härlig bildbomb från mitt midsommarfirande, en helg som tillbringades både hemma och på en strand. Dessutom var det min allra första midsommar firad i Jeppis. Tänka sej att Ron fick mej övertalad till att inte ha allt för storslagna planer för midsommaren! Han vet nog vilka knappar han ska trycka på handär Snellman. (Ok, hoppas jag inte har allt för seriösa läsare nu).

På midsommarafton knackade fingäster på dörren klockan 16 och när männen satte igång med att förbereda maten satte vi kvinnor oss ner och lekte med lilla stora killen som nyss fyllt 1 år.

Hur vardagsrumsbordet ser ut när man har besök av små ettåringar :)

Efter tusen olika köttsorter, sallader, potatis och halloumi slevade vi även i oss varsin portion av chokladmousse med jordgubbar och hallon (made by yours truly). Helt ok för att vara min första mousse och även gästerna gillade den, jee!

Efter all god mat klädde vi på oss varma kläder och styrde kosan mot Fäboda. Där fann vi efter några om och men vänner sittandes vid en brasa och vacker utsikt.

Det var den midsommaraftonen (?) det! De flesta på bilden lämnade kvar när vi åkte hem vid 00.30-tiden för de skulle tälta där. Tyvärr har vi inget tält. Och inga sovsäckar heller för den delen, så vi kunde inte sova där. Äsch, vad synd... :D

Lördagen tillbringades bara hemma, med god mat, rosévin, film och yatzy och på söndagen fick vi mysa med en och annan hundvalp vid svärisarna och självklart fick vi också några pizzaslices när vi ändå var där! ;) 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: