Lite semestertankar

15.06.2017 kl. 13:19

Hej på er! Klockan är ganska lite än men jag har slutat jobbet och redan hunnit dricka mitt kaffe. Om en stund ska jag gå ut och lägga mej i solen och senare idag när Ron kommit hem ska terassen oljas. Egentligen skulle vi spara det till semestern men varför inte göra det nu när vädret tillåter det och på semestern kan man ju göra lite mer viktiga saker som t.ex. resa, koppla av, träffa vänner och hitta på roligheter!

Ja och på tal om semester så har jag endast fem arbetsdagar till så slänger jag upp fötterna på bordet och inleder min sommarledighet. Sedan jag var 14 år har jag jobbat alla somrar, förstås inte hela sommaren varje år men ganska stor del av sommaren ändå. Så även fast jag älskar mitt jobb kommer det sitta fint med en hel månad semester! Hur har ni andra det på semesterfronten? Ska ni jobba hela sommaren eller ha lite ledigt? 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: