Helg i Kristinestad

16.05.2017 kl. 14:33

Ja hörni här ekar det tomt, och i ärlighetens namn har jag loggat in många gånger sen sist men inte känt att jag kan formulera mej bra och jöra välskrivna inlägg. I helgen besökte jag Kristinestad så det tänkte jag skriva lite om nu, och hoppas att det blir helt okej så jag får motivation att skriva igen snart.

I fredags satte jag mej bakom ratten och åkte själv till familjen. Det jag sett mest framemot med denna helg var utan tvekan att umgås med min moster och hennes man som nuförtiden bor i Berlin och som jag träffar ungefär en gång om året. Vi åt en god tortillagratäng till middag som min syster gjort, drack kaffe, kollade finalen i Let´s Dance och umgicks hela kvällen. På lördag väckte vi mostern 8.30 med frukost på sängen eftersom hon fyllde 45 år och efteråt satt vi kvinnor och pratade - så himla mysigt fast klockan inte var så mycket och jag gärna hade fortsatt sova någon timme till.

På eftermiddagen åkte jag, mamsen, Heli och Kimmo till mormor och morfar som jag heller inte sett på sååå länge.
Där bjöds det såklart på både lite salt och sött till kaffet, så gott!

På lördagkvällen satt jag på med Oliwia och vi körde runt i Kstad ungefär 45min före vi åkte hem till våra familjer och kollade eurovisionen såklart. Jag var inte så värst taggad efter att Finland åkt ut, men hejade ändå Bulgarien till en andra plats och det var jag ganska nöjd över sist och slutligen!

På söndagen nalkades det självklart morsdag. Frukost och lite presenter på sängen åt min kära, fina mamma! En mysig tradition som vi håller fast vid varje år. På eftermiddagen åt vi en god morsdagslunch på restaurangen Gastro i Kristinestad och sen plockade jag upp Oliwia för att börja färden hem till Jeppis igen.

En mysig, lugn och skön helg i Kristinestad med familjen <3 Hoppas ni också hade en bra helg!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: