Ett nyöppnat café

04.05.2017 kl. 21:00

När ett nytt café öppnar i närheten är det ju självklart att man ska testa det. Som jag berättade tidigare hade jag och Sara bestämt kaffedate till i dag och Sara föreslog att vi skulle ta vår fika på FIIKA som öppnade idag (om jag inte har riktigt fel). 

Inredningen och atmosfären får 10/10 poäng, det var bra mängd platser men samtidigt var det väldigt mysigt och det tycker jag är viktigt när jag går på café. Atmosfären är liksom hälften av upplevelsen. Cafe latten och kokosbollen jag tog gick inte heller att klaga på, den kombon är i min värld ett säkert val som inte borde gå fel.

Efter cafébesöket gick vi in via några klädbutiker före Sara skjutsade hem mej och nu känner jag att jag fått en bra start på helgen. Veckans bästa dag imorgon och jag ser framemot helgen som kommer bestå av åtminstone mat- och samlarmässan i Bennäs och troligtvis även nåt annat kul. Trevlig helg på er!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: