Promenad i vårvädret

03.05.2017 kl. 20:59

Idag på jobbet konstaterade jag att vädret var så otroligt fantastiskt och det gjorde mej så glad. Vädret påverkar mej mer än jag skulle hoppas, men åtminstone inte på ett negativt sätt denna gång. När Ron for på innebandy åkte jag till Prisma för lite mathandlande och när jag packat upp kassarna hemma gick jag ut på en halvtimmes promenad. 

Solen kikade fram mellan trädtopparna och en gång var jag tvungen att stänga av musiken
för att lyssna på fågelkvittret som gav mej riktiga vårkänslor. 

En glad Heidi på en uppfriskande vårpromenad. Hoppas på fler kvällar som denna,
för det är då jag har som mest motivation att gå ut och vandra
(ja, jag säger att jag är ute och vandrar fast det inte är någon hurtig hike jag är på)

Oj härliga sol vad jag vill att du ska stanna hos oss och lysa ofta, ofta!

Nu är jag peppad inför två jobbdagar till denna vecka och sen är det helg igen.
Har inga större planer inför helgen än men imorgon ska jag på kaffe med Sara och det blir säkert riktigt mysigt! 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: