Glad påsk!

16.04.2017 kl. 14:24

Jag får börja med att önska er alla en glad påsk, hoppas ni haft en fin påskhelg hittills!

Än är påskhelgen inte slut så ni får passa på att njuta så mycket ni hinner. Igår hade jag en härlig dag men också lite stressig eftersom både jag och Ron var tidsoptimister. Vi var nämligen till Kokkola på ärenden, bland annat på soffjakt, och på vägen hem stannade vi hos Rons föräldrar där också Robert, Alexandra och Ramonas familj var. Det blev en pratstund och kaffe före vi åkte via butiken hem. Väl hemma krånglade Ron med en av våra brandvarnare i nästan en timme och under tiden förberedde jag tortillas som vi snabbt sen slängde i oss före vi fick ett gäng med saknade typer på besök. 

Tyvärr har jag ingen bild på våra gäster så därför får ni nöja er med lite färgglada påskbilder istället. De flesta gäster stannade till lite över elva på kvällen, men Sonja och Olle åkte hem tidigare för att lillen skulle sova. Gulle-Olle alltså, han växer och utvecklas så det knakar och när man inte träffas så ofta hinner man inte med. Han var liksom bara 9 månader när vi sågs senast och det var redan två månader sen så det har hänt mycket sen dess. Nå i varje fall, det var riktigt roligt att träffa detta härliga gäng alla på en gång för det känns som att det var en evighet sen sist. Förhoppningsvis får vi till en träff snart igen! ♥

Nu ska jag hoppa i en snabb dusch och sen ska jag fixa mej lite. Planen var att vi skulle till den nyöppnade restaurangen FAF i Nykarleby med Annika och Kenneth men tydligen är det stängt idag så vi får hitta på nåt annat att äta istället. Vetcha vi kommer på na no förr eller sejnar.

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: