En lugn långfredag

14.04.2017 kl. 16:42

Påskledigheten är här och jag tänker verkligen njuta till max! 
Igår inledde jag ledigheten med saknade Annika på Robert´s Coffee och idag tog jag sovmorgon och har slappat i soffan sen dess. 

Ron skötte en del av påskstädandet igår och nu ska jag få undan golvtvättandet så vi kan njuta ännu mer av att bara vara hemma och ladda batterierna. Jag är lite tudelad ifall man faktiskt kan önska glad påsk idag, det är ju trots allt långfredag så i stället säger jag att ni får ha en dag med lugn och ro så återkommer vi imorgon!

 

EDIT: Jag fann äntligen städmotivation och tvättade golven i huset och nu har vi precis delat en portion av Bangladesisk mat, vilket smakade riktigt bra (mycket mindre spicy än förra helgen när jag knappt kunde äta nåt). En lugn o bra långfredag hittills!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: