Hurtigare och hälsosammare

09.04.2017 kl. 20:28

Visst äter jag ännu godis lite för ofta, visst köper jag ännu chips till helgerna, visst äter jag ännu skräpmat lite oftare än jag skulle vilja erkänna MEN på sistone har jag tänkt mer på vad jag stoppar i mej och när. Som sagt är det dessa tre bovar i min kost jag skulle önskar jag åt mindre av: skräpmat, godis och chips och i perioder lyckas jag hålla åtminstone nån av dom helt borta i några veckors tid. Jag är inte ute efter att helt sluta äta nåt av dem, men att minska på dagarna i månaden när jag äter dem skulle redan kännas bättre. För en vecka sen kom både jag och Ron på att vi vill börja röra på oss mer, eftersom ingen av oss tränar regelbundet. En dag tidigare i veckan körde jag ett 30min zumbapass och rumpworkout på det hemma i gästrummet och idag pallrade vi iväg till Gamla hamn skogen och sprang några kilometer. Här i veckan har smoothiesarna blivit många och jag känner att jag är i en riktigt hälsosam period just nu och det bästa av allt - det känns SÅ bra och jag ser framemot att hitta på nåt annat att träna denna vecka. Vi börjar sakta men säkert med hemmaträning och så småningom hoppas jag att jag ska bli sugen på grupptimmar eller gym men jag tänker inte pressa mej själv att välja nåt av det ännu när jag nu först börjat finna glädjen i att träna.

En första löptur för i år i gråa och regniga Gamla Hamn skogen

En god smoothie gjord på banan, frysta hallon och vaniljjoghurt, toppad med lite kokosflingor och chiafrön.

Tänkte det kunde vara kul att lägga upp här på bloggen lite nu som då vad jag tränat och eventuellt lite tips på vardagsmat som vi brukar laga hemma. Själv uppskattar jag att läsa bloggar där det kommer tips på enkel vardagsmat, för lets face it - man tröttnar så himla fort på det man gör "hela tiden". Vad tycker ni, låter det bra? 

I väntan på lite påskledigt nästa helg vill jag önska er en trevlig vecka!

Heidi
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Va dukti ni e! Jag vill allti ha tips på vardags mat! :D tycker ju he e helt pyton att stå i köke så vill allti ta emot inspiration där ;)
Felicia10.04.17 kl. 22:56