UMEÅ!

25.03.2017 kl. 18:58

Förra helgen plockade jag upp Annika vid 7-tiden på morgonen och vi styrde kosan mot hamnen i Vasa. Vid 8.30 steg vi på båten och gick raka vägen till frukosten, som var riktigt bra med god gröt, bröd, pålägg, apelsinjuice och kaffe såklart.

Klockan 13 (lokal tid) var vi framme i Umeå där Janna redan stod och väntade på oss med öppna armar.
Så himla kul att träffa henne efter två månader! <3

Vi åkte in till stan och började med fika på Espresso House före vi shoppade loss. Okej, kanske vi inte var så vilda på shoppingen men försöket var bra i allafall. Jag kan visa vad jag köpte i ett skilt inlägg senare, för jag var verkligen nöjd med allt jag kom hem med.

På lördagkvällen tog vi bussen tillbaka till stan för att äta middag på en restaurang som jag i stunden inte kan minnas namnet på. Tror bestämt det börjar med V, hmm. Kanske Vizzo? Vezzo? Nå i alla fall, pizzan jag tog var helt okej men vinglaset smakade super så det var ett riktigt bra avslut på en härlig dag med Janna och Annika!

På lördagen vaknade jag till att de två andra stod i köket, frukosten var i full gång med frukt, scrambled eggs, stekt knackorv, bröd, pålägg av alla dess slag, juice och kaffe. Och jag måste säga det smakade nästan som en hotellfrukost, det smakade toppen och vad är nu bättre än en god, lång frukost i bästa vänners lag? 

Mina fina vänner Janna och Annika! 

Klockan 13 åkte vi från Umeå och 18.30 var vi tillbaka i Vasa, och sen var det bara bilturen hem som återstod. 

Tack för den härliga Umeå-helgen kvinnor! En bra, om än lite kort vistelse till grannlandet var definitivt en humörhöjare och jag åker gärna dit snart igen!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: