Jobb-listan

23.03.2017 kl. 15:13

Hej på er! Jag har en hel del bilder att visa från förra helgen när jag och Annika åkte till Umeå för att hälsa på Janna nu har jag dock varit så trött efter jobbet alla dar denna vecka så det får helt enkelt vänta någon dag till. Istället ska ni få läsa en liten lista jag hittade här , nämligen en Jobb-lista.

1. Vad ville du bli när du var liten? Frisör

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring? Skådespelare eller dagistant

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan? Bästa ämnena var nog musik och gymnastik, medan matematik var by far det sämsta ämnet.

4. Vad gjorde du efter gymnasiet? Började studera till barnträdgårdslärare

5. Vilket var ditt allra första jobb? På en glasskiosk

6. Vad har du haft mer för yrken? Har jobbat som servitör, i kassan i en simhall och så har jag jobbat på ett tvätteri (där man tvättar kläder)

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på? Småbarnspedagogik  

8. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb? Det enda jag egentligen kan säga åt er är att jag jobbat på det andra inhemska språket (finska) och jag är oerhört stolt över mej själv att jag vågade tacka ja till jobbet som nyutexaminerad barnträdgårdslärare

9. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget? Det vet jag inte, men nånting som har att göra med barn skulle jag nog tro

10. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig? Bland annat ingenjör, bilmekaniker, elektriker - skulle inte kunna tänka mej att ha något av de yrkena. Inte för att det skulle vara dåliga yrken, men jag känner helt enkelt att det är såna yrken som varken intresserar mej eller skulle passa mej.

11. Vad gör du om fem år? Troligtvis jobbar jag fortfarande inom dagvården

 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: