Miniresa till Tammerfors

16.03.2017 kl. 20:50

Som jag nämnde i detta inlägg hann jag på minisemester till två städer förra veckan. På lördagsmorgonen satte jag mej i bilen med Ron och vi styrde kosan mot Tammerfors. Första stoppet gjorde vi i Ideapark där vi åt varsitt subwaybröd och gick i några butiker. Jag hittade äääntligen perfekta Ray Bans! Tyvärr hade paret (som var de enda kvar i butiken) lite skråmor så kvinnan i butiken fixade så jag fick hämta ut ett par sprillans nya på Instrumentarium i Jakobstad på måndagen istället. Vilken superbra service måste jag säga!!! Efter det åkte vi in till Tammerfors och checkade in på hotellet vi skulle sova i.

När vi fräschat upp oss lite gick vi till köpcentret Koskikeskus och därefter i några andra butiker.

Magarna började kurra så vi gick tillbaka till hotellet och satte oss vid restaurangen där för middag. Jag var nöjd med allt jag beställde men väntetiden var lite väl lång fast vi kom dit 18 och det inte ens var mycket folk i restaurangen den tiden. Rons mat var inte lika bra som min och därför kändes väntetiden ännu tråkigare!

Resten av kvällen hejade vi på Jon Henrik Fjällgren, Mariette och Nano i Melodifestivalen före vi gick och lade oss. 

I hissen påväg till frukosten nästa morgon hände nånting häftigt som gjorde att jag (och nog Ron också) blev starstruck. Vi steg nämligen in i en hiss som var ganska full och några sekunder efter att vi stigit in i hissen börjar några äldre kvinnor diskutera spårvagnar och plötsligt låter en av rösterna som svarar väldigt bekant. Det slog mej i samma sekund att det var Tarja Halonen som vi delade hiss med. Så coolt och rolig början på söndagen! :D

Efter frukosten begav vi oss till Ikea och tillbringade halva dagen där före vi åkte hem igen. Det blev en rolig och mysig miniresa med min fina sambo! ♥

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: