Planer om förändring i vårt hem

06.03.2017 kl. 14:37

Enda sen vi flyttade till vårt hem för lite mer än två år sen har jag från och till försökt tänka ut hur vi ska jöra med vårt extra rum, men det har tagit längre än tänkt eftersom vi bara gömt allt som vi inte ville ha så synligt där. Rummet som till en början kallades som kontor (som jag för övrigt inte släppt än i denna dag) skrev jag min kandidatexamen i och när jag blivit färdig skulle det vara mitt arbetsrum där jag satt och planerade till jobbet. Det blev inte riktigt så utan när min kandi var färdig omvandlades rummet till Rons spelrum och det är det fortfarande, inget planeringsrum och skrivbordet som jag gillar blir knappt använt. NU har jag äntligen orkat börja fundera vad vi ska göra med rummet, och jag har även fått sambon med på noterna. Det ska bli ett ⋆trumvirvel⋆ gästrum (+ spelrum förstås). Mycket har vi redan kommit fram till vad gäller inredningen men än är det en bit kvar, nu ska vi först se till så att allt det andra löser sej. Än så länge har vi inte införskaffat något nytt till rummet men så småningom blir det nog av.

Här på bloggen tycker jag vi börjar med att fundera kring färger. Har inte frågat sambons tankar om färgen/färgerna i rummet än eftersom jag själv fick en impuls idag och såg färgen framför mej när jag kom hem och kikade in i rummet, men känner jag mannen rätt så borde hans bild av rummet inte skilja sej så mycket från vad jag har tänkt. Vi är ofta ganska ense om inreding och färger i inredningen vilket ju är superbra och skönt! 

Nåjaa, nu ska jag visa er vad som rör sej i min skalle, inspirationen är självklart från Pinterest 
men jag länkar även webbsidan som bilden ursprungligen är ifrån.

http://carolyne-home.over-blog.com/http://lindyegalloway.com/mid-century-mod

http://alexanderwhite.se/objekt/?oldobjectredirect=1 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/37/19/f1/3719f1553e9e45fc0181cb6bb5220f9d.jpg

http://gravityhomeblog.com/2016/11/28/tiny-stockholm-apartment-painted-blue/

Alltså bara se på dessa härliga blåa nyanser, jag är helt kär! Jag tänker mej blåa väggar och guldiga detaljer,
och inslag av grönt i form av växter men vi får se hur det blir. 

Nästa steg: Få Ron att godkänna nån vacker nyans av mörkblå (kanske det finns någon finare benämning på det, antagligen).
Håller tummarna för det!  

Det ska bli kul att följa med förändringen för vi har ju i princip inte ändrat nåt sen vi flyttade in i huset, förutom att vi målat en vägg i kalklitir i färgen Winter primo. Jag återkommer när vi kommit igång lite, och då utlovas det även lite förebilder så ni också kan se omvandlingen. Iiih, nu blev jag ju riktigt ivrig att sätta igång! 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: