Lördag i Vasa

26.02.2017 kl. 14:34

Igår slog jag upp ögonen fem minuter före mitt första alarm som jag hade ställt på 8.45. Vilken skön start på lördagen att vakna så tidigt av sej själv och dessutom vara utvilad! Jag bestämde mej för att försöka på "ett foto i timmen" som så många andra bloggare sysslat med. Resultatet blev inte riktigt en bild i timmen men åtminstone fick jag till några bilder från min lördag, så vi kör ett foto i timmen en annan helg istället.

God morgon lördag och solsken! ☼

När jag duschat, ätit frukost och fixat mej hoppade jag i bilen och styrde kosan mot Vasa!
Måste bara tillägga att det var ett sånt härligt väder att köra i, vårkänslorna infann sej fast marken var täckt av snö!

När jag anlände till Vasa mötte jag upp fina, saknade Felicia och vi gick till 1h+k för att äta lunch.
Felicia tog en chevrésallad och jag tog en riktigt smarrig fisksoppa. 

När vi ätit och catchat upp lite gick vi runt i affärer några timmar tills Felicia var tvungen att gå.
Sist vi sågs var i somras så det var minst sagt roligt att ses ♥ 

När Felicia gått gick jag ännu via H&M före jag bänkade mej vid Arnolds och åt en tonfiskbagel - mums! När jag tankat lite energi gick jag via Citymarket och köpte lite godis som färdkost före jag åkte hem igen. 

Vilken bra lördag det blev! Förutom att jag fick umgås med Felicia kom jag även hem med lite småsaker som jag tänkte visa er här någon dag. Det har varit en bra helg och förhoppningsvis blir veckan också bra (och solig)! Nu ska jag äta lite mellanmål och fixa mej, sen tror jag vi åker till svärisarna. Hoppas ni får en fin början på veckan! :)  

Heidi
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Jag var också i Vasa på veckoslutet för första gången :)
Daniela 27.02.17 kl. 22:17
Vad roligt! Vasa är en fin stad! :)
06.03.17 14:37