Bra tisdag

21.02.2017 kl. 19:48

Tjohej! Igår hade jag en bra måndag och kan ni gissa hurdan tisdag jag haft? - Jo, en bra dag!

Om veckan fortsätter på samma sätt kommer detta bli den bästa veckan hittills i år. Oh yes, that´s what I´m talking about! Nu tänkte jag bjuda på lite vardagsbilder från denna dag, inget märvärdigt men roligare än att jag bara berättar!

En helt vanlig vardagsutstyrsel på jobbet ↑

Drack mitt eftermiddagskaffe ur nya favoritkoppen. Älskar den! ↓

Efter jobbet lade jag dessa urhärliga, mjuka sockorna på fötterna och kollade Youtube-videor i säkert två timmar. Tiden bara flyger iväg när man hittar nya, intressanta youtubers! Nääjs!

Sen var det dags för mellanmål, äpple och en minibanan fick det bli. Gott och enkelt! 

När Ron kom hem fixade jag mej lite och sen åkte vi in till stan. Jag köpte en kofta på H&M men egentligen var jag på jakt efter solglasögon och en mössa. Ron sökte skor men han kom hem tomhänt. Vi åkte via Prisma för att köpa veckans matingredienser och sen åkte vi hem och åt. 

En riktigt skön tisdag och imorgon är det lill-lördag vilket betyder att det snart är helg igen. Alltså tänk vad fort veckorna går, hohho. Nu ska jag försöka hitta lite smink att beställa hem före jag bänkar mej framför TVn för att se på Parneviks. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen! Kramar.

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: