Alla hjärtans dag

14.02.2017 kl. 15:29

Fjortonde februari betyder som alla säkert redan vet Alla hjärtans dag, eller vändag som många kallar det. Själv är jag inte säker på vad jag tycker om dessa namn, men oftast använder jag Alla hjärtans dag för att jag helt enkelt tycker det låter finare. Helst skulle jag säga Valentine´s day för det tycker jag låter bäst, men det kommer inte naturligt! Oj vad jag analyserar nu, jag skulle egentligen komma hit för att önska er alla en fin Alla hjärtans dag/Vändag och slänga in lite bilder på min älskade vänner som betyder så oerhört mycket för mej. Jag vet inte vad livet vore utan vänner och det skulle jag aldrig vilja ta reda på heller. Vänner är bara så himla bra och mina vänner är självklart de bästa och förtjänar denna lilla kärleksförklaring tusen gånger om! ♥

Och såklart även min egen Valentin! ♥ 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: