Som en regnig dag i London

13.02.2017 kl. 23:02

Jag har kommit fram till att det finns åtminstone fyra "kategorier" i mitt bloggande: 1. Jag har inspiration att skriva, dvs jag vill skriva men jag har ingen aning om VAD jag ska skriva, 2. Jag vet precis vad jag vill skriva om men inte på vilket sätt, 3. jag har ingen inspiration alls och bloggen kan stå tom länge och 4. Jag har både inspiration och vet hur jag ska skriva. Idag faller mitt blogginlägg lyckligtvis under punkt 4, jag vet vad jag ska skriva om och till största del även hur jag ska formulera mej - därav den aningen poetiska rubriken.

Jag har varit hemma från jobbet idag pågrund av min armade förkylning och det jag gjort är att ligga och läsa bloggar, koka ihop ingefärashottsblandningen och ta ett par shottar av den och sen har jag bara luggit och sett på Gossip Girl. Det har varit en lång dag och det kommer bli en lång dag imorgon också, men åtminstone är det ju Alla hjärtans dag och jag har planerat att se på filmerna Valentine´s day och Age of Adaline för att inte tråka ihjäl. Nu tänker jag vila mej så mycket det bara går och undvika alla läkemedel som jag själv inte gjort, och förhoppningsvis blir jag frisk snart. 

Det jag tänkte berätta är en lite rolig grej, jag satt nämligen och kollade på bilder från några år tillbaka bland annat från när vi besökte London med klassen 2011 och hittade en bild som beskriver min känsla idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med denna bild, men den beskriver på nåt sätt denna dag för mej. Grå och trist men samtidigt fin på nåt sätt. Well I don´t know. Kanske jag bara påmindes om allt kul vi gjorde i London och hur jag så gärna skulle åka tillbaka dit igen?! Ja det är säkert så. 

Nu hoppas jag ändå att ni läsare ska få hålla er friska, men ifall ni råkar bli sjuka kan jag rekommendera att ta fram era gamla bilder och ta en titt på memory lane, det finns en hel del guldkorn som man kanske glömt. Vi hörs snart igen! Godnatt på er!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: