Bästa och sämsta fika

01.02.2017 kl. 19:23

Såhär onsdagen till ära tänkte jag berätta lite om mitt fikabeteende. Jag vet att det låter lustigt
men jag tänkte faktiskt lista mina favoriter när det kommer till fika och även några som jag helt enkelt nästan aldrig tackar ja till.

Top 5

+. Fastlagsbullen, en fastlagsbulle med grädde och sylt, inte mandelmassa! Den perfekta bullen!
+ Kokosbollar, gamla, hederliga kokosbollar!!! En kokosboll sitter aldrig fel till kaffet! Choklad + kokos är en vinnande kombo enligt mej!
+ Marängtårta och bakelser som innehåller maräng, top notch!
+ Kladdkaka, kladdig choklad vad är nu bättre än det?
+ Glass, jag brås på min far på denhär fronten för glass är verkligen nåt jag älskar. Skulle kunna äta det varje dag, året om!

_____

Självklart tycker jag om annat också men dessa är nog top 5 och sånt jag inte tackar nej till. Tyvärr finns det även sånt jag bara inte klarar av att äta, sånt som jag inte gillar överhuvudtaget. Vissa av dem är ganska "konstiga" att inte tycka om, åtminstone när jag tänker på min vänkrets, så ni ska inte få chocken! :D

_____

Bottom 3

- Mockarutor, alla verkar tycka om dem och jag vet inte varför, men själv tycker jag inte om dem ett dugg. Detta bakverk skippar jag oftast, för jag vet att jag inte kommer äta mer än en tugga. 
- Runebergstårtor, visst kan det gå att äta några tuggor men bara tanken att äta en hel runebergstårta framkallar kräkreflexer hos mej.
- Bärpajer, nej det är inte gott enligt mej. Kommer inte på att jag skulle gilla en endaste bärpaj faktiskt, fast jag så gärna skulle gilla dem. Jag menar det låter gott med blåbärspaj med vaniljkräm men nej det är inte lika gott som det låter tyvärr.

 

Heidi
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Jag håller med om allt på din top 5 lista, speciellt kladdkaka och kokosbollar har en speciell plats i mitt hjärta! ; )
Nicolina05.02.17 kl. 18:58
Ja visst är det gott! ;)
09.02.17 20:28