Planer för den närmsta framtiden

26.01.2017 kl. 20:59

Ja hörni det kunde bra vara fredag idag för denna kvinna är mer än redo för helg! Jag har inga andra planer förutom att hänga med Rons familj men känslan på fredagar är nåt speciellt som jag bara tycker om så mycket. Jag skulle gärna dansa hela dagen och skutta av glädje lite nu som då på fredagar, det är definitivt min favoritdag på hela veckan! Jag tänkte att jag nog borde hitta på mer i helgen men faktum är att jag har noll fantasi att komma på nåt, däremot ska Oliwia förhoppningsvis komma på besök nästa helg och det är jag såååå taggad för! Det kommer bli toppen <3

Nu ska jag släcka datorn och mysa ner bredvid Ron i soffan, kommer inte se så mycket av honom denna helg eftersom han har nånting planerat varje dag så vi får fylla myskontot till max ikväll. Hoppas ni får en fantastisk helg!

 

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: