Kärt återseende, kaffe och badtunna

22.01.2017 kl. 13:25

Söndag igen då och imorgon börjar en ny jobbvecka. Denna helg har varit den mest händelserika hittills i år och jag har hunnit med en hel del. I fredags fikade jag med Sara på mysiga Kaffia genast efter jobbet. Före jag åkte hem gick jag via butiken och köpte en blombukett och ett kort åt min duktiga sambo som fick sitt examensbetyg i handen på fredagen <3

När jag kom hem var klockan redan 17.30 så jag och Ron beslöt oss för att äta middag på Friends and brgrs. När vi ätit våra hamburgare åkte vi till Annika och Kenneth där också Freya och Toni var. Det slog mej nu när jag skriver detta inlägg att jag senast sett Freya och Toni på min födelsedag I SEPTEMBER? Oj vad tiden gått fort, och oj vad roligt det var att se dem! Männen vässte knivar i köket och vi kvinnor satt i vardagsrummet och pratade om allt mellan himmel och jord! Så skönt och välbehövligt med riktigt ordentligt tjejsnack med två underbara kvinnor <3 

Igår, alltså lördag, var vi på kaffe hos Alexandra och Robert och sen åkte vi hem för att tillreda middag - som mer eller mindre blev en liten flopp. Inte kan man ju lyckas alla gånger, det gick ändå att äta trots att det inte var så mättande och gott (vi kompenserade det senare genom att hämta kebab från Korv Görans :D). När vi ätit åkte vi till Rons hemgård och började elda i spisen för att värma upp bastustugan. När det var tillräckligt varmt i stugan hoppade vi i badtunnan och myste där en ganska lång stund. Jag älskar dendär badtunnan, det är nåt speciellt med att sitta i en badtunna när det är några minusgrader ute och man bara får sitta där och slappna av i värmen. AH, vardagslyx på hög nivå! <3


By the way, JAG klippte mitt eget hår förra veckans torsdag och misslyckades så gravt att håret varit uppsatt i en knut enda tills denna veckas tisdag. Ron hade utlovat sin hjälp så på tisdagen klippte han det, och det blev så himla bra! Mycket bättre än jag vågat hoppats!!! Tack världens bästa Ron!!! 

Ville bara visa er det också, så ni känner igen mej nästa gång ni ser mej! ;)

Nu tror jag bestämt jag ska klä på mej, söka lite matinspiration inför veckohandlingen och sen åka och handla.
Ni ska ha en skön vecka! Tänk, snart är januari slut! Hjälp!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: