Ed Sheeran

14.01.2017 kl. 23:58

 

Sen Eds nya låtar Shape of you och Castle on the hill släpptes på Spotify för lite mer än en vecka sen har jag spelat dem på repeat. Jag vet inte hur det är med er, tycker ni om Ed Sheeran? Själv har jag väntat mycket på att han ska komma ut med nya låtar för dom väcker verkligen mycket känslor hos mej och jag tycker om de flesta. Just nu spelas en låt som är lite äldre ur högtalarna, nämligen Photograph och det är nog en av favoriterna.. Jag menar hur kan man inte tycka om en låt som har en härlig melodi och som börjar såhär...

Loving can hurt
Loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard
You know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive

Bara så himla bra!

Nu ska jag fortsätta lyssna på låtarna en stund före jag bänkar mej framför TVn igen. En skön fortsättning på helgen åt er!

Heidi
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Ed Sheeran är så bra! Photograph är också en av mina favoritlåtar, så himla fin ju!
Nicolina21.01.17 kl. 12:10
Ja det är han verkligen! :) Och Photograph är en jättebra låt! :)
22.01.17 13:56