Julafton 2016

30.12.2016 kl. 23:20

Vi börjar med julafton, och jag tänker låta bilderna tala för sej själva, men så mycket ska jag ändå säga att jag gjorde nånting jag inte gjort förr. Jag firade nämligen julafton i Jakobstad, vi hann vara hos Rons föräldrar, vid Rons syster och hennes familj och hos Robert och Alexandra och det var verkligen en mysig julafton på alla sätt.

Efter att vi ätit julmat vid Rons föräldrar och träffat jultomten vid hans syster (med familj) åkte vi till Alexandra och Robert för lite vin och ostar. Vi tog även ut min julklapp Cards against humanity från förpackningen och spelade det ett par timmar medan pratet och skrattet flöt på.

Det var den julaftonen det och jag är väldigt nöjd över dagen som jag fick fira tillsammans med Ron för tredje gången <3

Heidi
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Va fina bilder
Ramona04.01.17 kl. 19:53
Tack Ramona :)
10.01.17 17:01