Julsemester från bloggen

27.12.2016 kl. 23:16

Oj hjälp vad tiden har gått fort. Senaste inlägget handlade om vår julgran, och efter det har jag liksom tagit julsemester från bloggen tydligen. Hoppas i varje fall som helst att ni haft en riktigt fin och mysig julhelg <3

Jag har fått tilbringa julen med både Rons familj och min egen, vilket har varit toppen! Jag kommer försöka jöra nåt slags inlägg om julfirandet, men jag befinner mej fortfarande i Kristinestad så det blir troligtvis först på fredagen när jag har min egen dator att överföra bilder på.

Imorgon ska jag och Jessica åka och hälsa på Simone och barnen och på kvällen åker jag på bio med familjen så det kommer bli en riktigt mysig dag. Skönt att ha några dagar hemhemma, det är inte ofta jag har möjlihet att stanna såhär länge så det gäller att passa på!

Ha en trevlig fortsättning på denna vecka så hörs vi snart igen!

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: