Lyckad julgransjakt

18.12.2016 kl. 20:53

Vad kan man göra på en söndag som man kanske inte orkar in i veckan?

Gå på julgransjakt såklart!

Vad behövs?

- Bekväma, varma kläder

- En såg

- Bra sällskap

- Ett glatt humör och lite humor också

Konstaterade såhär i efterhand att jag inte tog någon bild på granen före Ron började såga ner den men om nu någon är intresserad av det kan ni gå in på min instagram @heidiperjus och titta på en film där den står så ståtligt. Annars får ni nöja er med nästa bild där den redan blivit nersågad.

Vi hade båda sett framemot denna dag, trots att jag var lite emot idén av en riktigt julgran ännu i början av december när vi diskuterade ämnet. Orsaken till det är att det enda minnet jag har av riktiga julgranar är när mamma och pappa jämrade sej över alla barr som trillat och spred sej sedan i hela huset. Ron hade inte så många minnen av julgranar så han kunde inte argumentera mot det egentligen, men på nåt konstigt sätt lyckades han få mej övertalad så nu blev det en färsk julgran för oss i år. Får se hur de blir i framtiden, beroende på hur bra och länge vi får ha vår gran grön och barrig inomhus.

Granen hämtade vi från Rons pappas skog och det var verkligen så kul att gå runt där och kika på kandidaterna. Förhoppningsvis får vi åka på julgransjakt nåt annat år också, för jag tyckte verkligen det var en kul grej att göra tillsammans med Ron. Lugnet i skogen var helt magiskt, precis som det ska vara - och vilken perfekt avslutning på helgen!

Julgranen fick vi inklämd i bilen och det gick riktigt bra. Imorgon tror jag vi lyfter in den och nångång under veckan ska den pyntas. Det börjar verkligen närma sej nu...

Heidi
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: