Nog är det ju lite konstigt

Alltså hörni, nu måste jag vara lite negativ och beklaga mej lite över nånting som har med bloggandet att göra. HATAR verkligen när detta händer och det är inte bara en eller två gånger så jag hoppas ni kan förstå min frustration. Kommer illustrera min frustration med några gifs som beskriver min känsla för bloggen/bloggandet just nu... Btw om ni trycker på gifarna kommer ni till sidan varifrån jag hittat dem!

Dagens scenario:

Jag loggar in och känner mej nöjd över att jag ska få ihop ett inlägg om gårdagens Luciafirande, både med gamla och nya luciabilder. När jag skrivit klart ska jag lägga till bilderna jag valt och trycker på "Bild"-ikonen och väljer den första filen. Nå vad händer då, jo denna förbenade ruta ploppar upp på skärmen. 

Alltså


Provar en gång till.. Och en gång till men samma ruta ploppar upp igen...


Hur svårt kan det vara att ladda upp domdär fyra bilderna?
Provar med en random bild som inte ska vara med i inlägget och gissa vad?
DET FUNKAR PÅ FÖRSTA FÖRSÖKET!

Och ja, nog är det f*n så konstigt att det funkar att ladda upp dessa gifs MEN INTE fyra, ynka Luciabilder...

Heidi
14.12.2016 kl. 19:34

En rolig liten historia

Denna historia börjar kring 16.00 på lördageftermiddag när jag tar upp Systembolagets öppethållningstider och märker att det stängt redan klockan 15... På en lördag? Det finns helt enkelt inget annat att jöra än att gå till Coop och köpa vanlig folköl på flaska och ett par Somersbyn på flaska (eftersom fröken Heidi inte brukar dricka öl)... När vi anländer till hotellet är vi fortfarande lite bittra över vårt missöde men vi börjar ändå söka en korköppnare för att få en start på det hela.

Ingen korköppnare inom synhåll. Alla skåp, hyllor och förpackningar gås igenom, vi lyfter till och med vattenkokaren för att försäkra oss om att det inte finns någon korköppnare där heller. Vi är lyckligt lottade som har Janna som kan med hjälp av min nyckelring få upp de flesta flaskorna innan vi tänker att vi kan prova metallramen på extrasängen. Den funkar bra och vi glömmer korköppnaren för en stund eftersom alla flaskor är öppnade.

En koncentrerad Janna som försöker få upp en av mina ölflaskor

Före vi ska ut går jag på wc:n och vad ser jag inte då om inte EN KORKÖPPNARE?!? PÅ VÄGGEN?!? Alltså ni borde ha sett filmen på Jannas snapchat när jag märker fanskapet. HAHAHA! Här är ett par screenshots från filmen (därför är det väldigt dåliga)

En enkel fråga bara: VEM KOMMER PÅ ATT LÄGGA EN KORKÖPPNARE PÅ VÄGGEN I WC???

Heidi
01.06.2016 kl. 20:15

Fem positiva egenskaper

För ungefär en vecka sen blev jag utmanad av Daniela att skriva fem postiva egenskaper om mej själv. Tydligen hade jag totalmissat inlägget och märkte det först för någon dag sen, men jag hakar på nu i alla fall. 

Även om man ibland är sin egen fiende är det så oerhört viktigt att bli/vara medveten om vilka bra egenskaper man bär på.

 ❥ Jag är kärleksfull - har lätt för att visa att jag tycker om någon, bl.a. kramar osv

 ❥ Jag är en glad person 

 ❥ Jag har för det mesta en positiv inställning till förändringar

 ❥ Jag har lätt för att visa mina känslor

 ❥ Jag kan skratta åt mej själv, man kan inte ta sej själv på för stort allvar

 

Jag utmanar:

ALLA som inte redan gjort denna lista. Gör den för att ge er själva lite kärlek, det är ni värda! ❤ 

Heidi
06.05.2016 kl. 20:52

En beskrivande bild

Vissa dagar vaknar man och kan ganska snabbt avgöra om dagen kommer bli bra eller inte. Idag hade jag en sån dag när jag tyckte att söndagen skulle bli en bra dag och jag skulle vara fulladdat med ny energi inför den nya veckan. Jag kände mej till och med friskare än jag gjort på nästan en vecka, och just det kändes riktigt skönt. 

Jag steg upp, fixade frukost och satte mej i soffan. Still going strong. Frukosten blev uppäten och gårkvällens inbandade final i Melodifestivalen rullade på TVn. Sen hände nåt, jag placerade mej på det perfekta sättet lutandes mot Ron och kände en sån otrolig trötthet skölja över mej. Jag kunde inte låta mej somna om, klockan var ändå över 12 och jag hade haft en ordentlig sovmorgon. Så jag steg upp, fixade mej och vi begav oss iväg till Rons familj. Där var det eld i brasan (+ nästan fullt hus) så det blev otroligt varmt och vi åkte därifrån ungefär en timme efter att vi anlänt. Efter det har jag inte orkat med nåt, och när maten stod framför mej på bordet klarade jag knappt äta den på grund av sån konstig känsla i kroppen och slöhet till 100. 

Nu har jag hittat den perfekta bilden som beskriver min känsla rätt så bra:

http://thefunnybeaver.com/funny-minions-pictures-of-the-week-4/

Jag lever på hoppet om att en god sömn ska jöra underverk med mej. Imorgon är det nämligen kurs som gäller från morgonen innan den riktiga jobbdagen börjar.

Heidi
13.03.2016 kl. 21:09

Ålderskris och tulpaner

Med fredagens tulpaner (som jag fick av finaste Ron) vill jag önska er en skön söndag! Hoppas ni fått vila upp er (eller haft så kul så ni inte haft tid att vila) i helgen inför en ny vecka!

Och en liten parentes: Vad jag känner mej gammal när jag önskar er sköna och trevliga dagar, MED BILDER PÅ TULPANER! Jag älskar tulpaner men förra helgen blev det en bildbomb på katten i Kristinestad och idag en bildbomb på blommor. Så sent som igår frågade jag Ron när vi kan åka till en vandringsled eller liknande och grilla korv i skogen. Vad är det som händer med mej?  Kanske jag håller på och få ålderskris eller nånting, jag fyller ju trots allt 23 i år. Tror nog jag måste försöka komma på nåt riktigt Heidi-aktigt snart, för att inte förlora mej själv för gott till vandringsleder och blommor. Tur att jag har barnasinnet kvar i allafall, tacka vet jag jobbet för det! <3 

Heidi
21.02.2016 kl. 15:10

Heidi


Finlandssvensk 23 åring. 
Sambo med Ron. 
Välkommen till bloggen som innehåller en salig blandning av allt som hör livet till, enligt mej.
Instagram: heidiperjus