Hår(igt)

Jag inledde helgen på det perfekta sättet, nämligen genom att sätta mej i frissastolen och få håret färgat. Oj vad man kan njuta av att bli ompysslad, det är en lyx man måste unna sej ibland.

Nu tänkte jag bjuda både på ett par före- och efterbilder.

FÖRE:

Min egen hårfärg och lite ljusa slingor

EFTER:

Lite ombré-stil. En mörkare färgkombo i hårbotten, smala slingor av samma färger också lite här och där och resten av håret är blekt ett varv.

VÄLDIGT nöjd är jag! Tusen tack Beatrice! 

Heidi
22.05.2016 kl. 19:11

Lite nagellack

I fredags plockade jag fram urvalet nagellack jag har samlat på mej. Så synd att det redan hunnit bli mörkt när jag knäppte bilderna så färgerna syns inte så bra, och kvalitén är inte den bästa. Det får man helt enkelt leva med ibland.

Tyckte det var dags att skriva ett inlägg som visar min kärlek till nagellack. Någon samlar på väskor, en annan på skor men i mitt fall är det nagellack som gäller. 
Skulle jag inte ha en pojkvän som fösöker stoppa mej skulle jag nog komma hem med ett nytt nagellack varje gång vi är och handlar mat. Han har nog rätt - jag borde nog använda upp dessa innan jag köper nya, men det är ju så trevligt att köpa en ny färg/nyans så ibland kan jag bara inte motstå. Som ni kanske ser på bilden har jag ju inte de dyraste märkena, jag tror Essie nagellacken är de dyraste jag äger. Resten är i en lägre prisklass och kostar troligtvis under 10 lappen allihop. Som ni ser har jag också en ganska stor variation på färgerna. Det finns allt från röd, grön, blå, rosa, nude i olika nyanser.  

I fredags använde jag dessa tre färger som finns på bilden nedan. På ringfingren målade jag först med Lumenenagellacket till höger, nr 6 "Nude charm", sen ett lager av det vänstra Lumenenagellacket, nr 55 "Top coat silver" (som glittrar). Resten av naglarna blev målade i Mavalas nagellack, nr 334 "Smart pink". 

På bilden ser man inte helt vilka färger det egentligen är förutom glitterlacket. Jag kan säga som så att "Smart pink" är en ganska ljus nyans av rosa, typ babyrosa (min favorit) och "Nude charm" är precis som namnet säger nude. Är riktigt nöjd med naglarna nu. Idag tyckte Malva dock ett tag att alla naglar borde vara i den rosa färgen. Efter en stund konstaterade hon ändå att jag nog fick ha det som det var. Oj sötis! (:

Heidi
10.01.2016 kl. 20:17

Heidi


Finlandssvensk 23 åring. 
Sambo med Ron. 
Välkommen till bloggen som innehåller en salig blandning av allt som hör livet till, enligt mej.
Instagram: heidiperjus