Lucka nr 3


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår drog jag en lapp ur vår kalenderlåda där det stod att vi skulle planera att göra nåt roligt nästa helg. Eftersom den här helgen kom på så snabbt (vi drog ju den igår) beslöt vi att det får bli nästa veckas helg istället. Vi hade redan innan tänkt hitta på nåt den helgen men inte spikat fast några planer, så igår tog vi tag i saken och bokade både flyg och hotell. Alltså kommer vi åka ner till huvudstaden nästa lördag på morgonen och sen kommer vi hem på söndagskvällen. Ska bli så skönt att få komma bort en stund, se lite annat och njuta av julstämning i Helsingfors. Älskar Helsingfors kring juletider! Får se vad allt vi kommer på att göra där, men åtminstone ska vi äta på restaurang, träffa Rons kompisar och shoppa. Oj så trevligt det kommer bli!

Heidi
04.12.2015 kl. 13:50

Första december

Kikar in för att hälsa december välkommen! Denna höst har gått fortare än jag nånsin kunnat ana och snart är detta år slut. Tänkas, 24 dagar till julafton och 31 dagar till 2016. SICK!!! 

Har ni nån kalender i år då? Jag ville ha en kalender, men inte en vanlig pappers och inte heller en med choklad (det äter jag tillräckligt under hela året ändå) så tillsammans med Ron ska vi försöka oss på en aktivitetskalender. Igår skrev jag en hel del lappar med aktiviteter som vi kan göra fram till jul, och idag efter jobbet har jag klippt ut och "paketerat in" dem. Jag väntar fortfarande på Rons del så jag kan slå in dem också och idag är det tänkt vi ska dra upp den första och se vad dagens plan blir, kul! Jag tänkte att jag nångång kunde skriva hit vad vi dragit för lapp och hur vi lyckades, men inte varje dag. Ni kommer hitta dem under kategorin Kalender 2015 i högra spalten.

Vill ni se mitt MÄSTERVERK (kalenderburken) då?

Varsågoda!!! Ni ser väl att jag kan det här med pyssel ;) Lapparna som ligger inuti är inpaketerade med samma bruna papper som på bilden så jag orkar inte visa dem.

Heidi
01.12.2015 kl. 15:23

Heidi


Finlandssvensk 23 åring. 
Sambo med Ron. 
Välkommen till bloggen som innehåller en salig blandning av allt som hör livet till, enligt mej.
Instagram: heidiperjus