Eurovisionsfavoriten

 

Bulgarien, Kristian Kostov - Beautiful Mess ♥
Heidi
16.05.2017 kl. 20:40

I just wanna be part of your symphony

Vill ni börja er helg med bra musik? Här ska ni få två av mina favoritlåtar för tillfället, en finsk och en engelsk.
Det är såå sällan jag gillar finsk musik nuförtiden, men när denna låt kom som Spotifyreklam för en tid sedan föll jag direkt. Älskar den!

Reino Nordin - Antaudun

 

Nästa låt har många säkert redan hört men som saft hör den till en av mina favvolåtar för tillfället så ni får den här ändå. Ååh vilken fiilis jag får av den, så bra!

Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson

 

Trevlig helg på er!  

Heidi
30.03.2017 kl. 20:32

Ed Sheeran

 

Sen Eds nya låtar Shape of you och Castle on the hill släpptes på Spotify för lite mer än en vecka sen har jag spelat dem på repeat. Jag vet inte hur det är med er, tycker ni om Ed Sheeran? Själv har jag väntat mycket på att han ska komma ut med nya låtar för dom väcker verkligen mycket känslor hos mej och jag tycker om de flesta. Just nu spelas en låt som är lite äldre ur högtalarna, nämligen Photograph och det är nog en av favoriterna.. Jag menar hur kan man inte tycka om en låt som har en härlig melodi och som börjar såhär...

Loving can hurt
Loving can hurt sometimes
But it's the only thing that I know
When it gets hard
You know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive

Bara så himla bra!

Nu ska jag fortsätta lyssna på låtarna en stund före jag bänkar mej framför TVn igen. En skön fortsättning på helgen åt er!

Heidi
14.01.2017 kl. 23:58

I will rise up

En grej som jag gillar väldigt mycket är att hitta ny musik att lyssna på. Det spelar ingen roll om det är ett nytt band, en ny artist eller helt enkelt bara en ny låt av en tidigare känd artist.

Nu snubblade jag över denna låt på Saras blogg och den är ju fantastisk!

And I'll rise up
I'll rise like the day
I'll rise up
I'll rise unafraid
I'll rise up
And I'll do it a thousand times again

Heidi
21.11.2016 kl. 21:09

Musiklistan

1. Favorit låt just nu?

Så svår... Här får ni min favoritlåt för idag! 


2. En låt du lyssnat på i stort ett hela ditt liv?


3. En pinsam låt?

Alltså, så pinsam låt att gilla. Dessvärre lockar denna låt fram min innersta "woo-girl" när jag är ute på dansgolvet med tjejerna, tyvärr :D

 

4. En låt du kan helt utantill?

Kan säkert många hundra låtar utantill/nästan untantill utan att skämta, men nu kom jag att tänka på en låt jag inte lyssnat på på länge


5. En låt som får dig på bra humör?


6. En låt som får dig att bli lugn?


7. En låt du aldrig tröttnat på?

Oj oj, hur länge har inte denna låt hängt med? Väldigt länge, och nu som då lägger jag på den och njuter av den lika mycket som när jag var yngre. 


8. En låt  du lyssnar på när du tränar/har bråttom och ska gå i en rask takt?


9. Hur ofta lyssnar på musik?

Många gånger dagligen. Jag lyssnar på musik (en vanlig dag) när jag fixar mej, sitter i bil, lagar mat, läser bloggar. 

10. Hur ser dina hörlurar ut?

Använder så sällan hörlurar men de jag använder hemma är svarta och ganska stora. Skulle gärna ha nya, lite finare hörlurar. Hej Tomten, jag har varit ganska snäll i år! 

Ni får gärna fylla i listan också, tycker det är kul att läsa vad andra svarat och framför allt vad andra lyssnar på för musik. Som ni märker är min musikstil väldigt blandad, och jag älskar den! ;)

Heidi
07.11.2016 kl. 20:31

E je himmelrike du gissa e, men blinka du så ha du missa e

KAJ gjorde det igen, levererade en fantastiskt rolig låt! Jag och Ron hörde den första gången på Rock Off i juli och förra veckan släpptes låten och musikvideon officiellt.


Fiilis!

Heidi
05.10.2016 kl. 14:35

LP

Hur har jag kunnat missa denna fantastiska kvinnas musik??? Rekommenderar att ni i alla fall lyssnar på dessa tre, helst med hög volym i era hörlurar för att få den rätta känslan.

 

 


Wow! ♥

Heidi
08.09.2016 kl. 18:52

För er


Daniel Adams-Ray, såg honom live för andra gången när vi var på Rock Off och han var till och med bättre nu än han var 2011. Denna låt tycker jag är så otroligt skön och jag tycker ni ska lyssna på den! Och om ni gillar skön, svensk musik som mej tycker jag ni ska lyssna på alla hans andra låtar också om ni inte redan har gjort det!

Heidi
10.08.2016 kl. 20:17

Anywhere, anytime, I would do anything for you

 

Det har ekat tomt här så nu tänkte jag bjuda er på min favoritlåt för tillfället! Alan Walker has done it again, SÅÅÅ BRA!

Heidi
27.06.2016 kl. 20:57

Sommarpepp

Den senaste månaden har jag verkligen hittat några riktigt bra låtar. Det är både via radion, andra bloggar och Ron som jag kommit i kontakt med dessa låtar och nu tänkte jag dela med mej av mina "musikfynd".

 

 


Och sist och slutligen en låt som jag bara älskar! Den ger mej den där underbara känslan av sommarfest, sol och vänner! Ååh, Laleh vore verkligen den perfekta artisten för Rock off i sommar!!!

 

Heidi
12.05.2016 kl. 14:04